13 marca 2013

KOLOROWE WRAPY Z KURCZAKIEM


Na wszystkie elementy, z których przygotowałam wrapy, przepisy ukazały się na blogu wcześniej (wystarczy kliknąć na nazwę, by otworzyła się strona z przepisem):


gifs


Wrapy można podać na zimno lub ciepło. Z reguły kładę na stół wszystkie składniki i każdy biesiadnik sam składa swoje danie. 


Panierowany kurczak. 


Sałatka do wrapów z pomidorów, ogórków, czerwonej cebuli, mieszanki sałat, papryki.


Smacznego!

9 komentarzy:

  1. Cudowne!! Bardzo lubię wrapy, choć zawsze mam problem z kształtnym ich zawijaniem. Twoje nadzienie wyglada szałowo. pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  2. Też lubimy , a składniki zawsze inne:)!!!!

    OdpowiedzUsuń
  3. My też tak lubimy ... wszystkie składniki na stole i zawijamy w te wrapy :):)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam takie przekąski, szkoda tylko, że niezbyt często chce mi się takie wrapy robić...

    OdpowiedzUsuń
  5. smaczny pomysł też czasem robię takie:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Już wiem co dopisać do listy "przepisy do zrealizowania". Muszę przyznać, że zawsze korzystałam z tortilli gotowej. Następny wrap będzie całkowicie mojego wykonania, a co! :)

    OdpowiedzUsuń