Na wszystkie elementy, z których przygotowałam wrapy, przepisy ukazały się na blogu wcześniej (wystarczy kliknąć na nazwę, by otworzyła się strona z przepisem):
Wrapy można podać na zimno lub ciepło. Z reguły kładę na stół wszystkie składniki i każdy biesiadnik sam składa swoje danie.
Panierowany kurczak.
Sałatka do wrapów z pomidorów, ogórków, czerwonej cebuli, mieszanki sałat, papryki.
Smacznego!
Cudowne!! Bardzo lubię wrapy, choć zawsze mam problem z kształtnym ich zawijaniem. Twoje nadzienie wyglada szałowo. pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńCUDOWNE!:)
OdpowiedzUsuńTeż lubimy , a składniki zawsze inne:)!!!!
OdpowiedzUsuńMy też tak lubimy ... wszystkie składniki na stole i zawijamy w te wrapy :):)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie przekąski, szkoda tylko, że niezbyt często chce mi się takie wrapy robić...
OdpowiedzUsuńsmaczny pomysł też czasem robię takie:)
OdpowiedzUsuńWyglądają super.
OdpowiedzUsuńJuż wiem co dopisać do listy "przepisy do zrealizowania". Muszę przyznać, że zawsze korzystałam z tortilli gotowej. Następny wrap będzie całkowicie mojego wykonania, a co! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie wrapy :)
OdpowiedzUsuń